zondag 25 september 2016

Review het enige echte mandala kleuragenda 2017


Na een periode van niet kunnen kleuren wegens een kleurblock.... Het lukte gewoon even niet zijn we nu weer heerlijk begonnen! Ik stuurde melissa een mailtje om te vertellen dat ik beste wel weer wilde beginnen met reviewen en gaf een lijstje met boeken die mij interresant leken. 1 van de boeken was dit juweeltje! Als een blog uit 1 woord zou moeten bestaan was dat "wouw".....
Ik hou sowieso erg van mandala's en een agenda leek mij wel handig omdat mijn leven nu ik me steeds beter begin te voelen ook steeds drukker begint te worden.
Omdat deze agenda pas in 2017 in gaat heb ik nog niet extreem erin gekleurd maar om te reviewen natuurlijk wel alvast een beetje!

Ten eerste het formaat! Ik vind het formaat (vierkant 17.5x17.5 cm) fijner dan de "normale" kleur agenda's. Hij is wel wat dik en zwaar maar in vergelijking met gemiddeld agenda niet "te".
Bovendien zit er natuurlijk meer in dan enkel de dagen van de week.... En een beetje lekker kleurpapier is gewoon iets dikker! Ik vind het niet storend in iedergeval.
Practisch zit er veel ruimte in om informatie in te zetten je naam adres en al dat soort dingen... Het enige wat ik "jammer" vond is dat je in kan vullen wat de beloning is voor als je hem kwijt raakt voor de vinder.... Je weet niet wie hem vind en eigenlijk is het retourneren een dienst die iedereen vanzelf moet doen zonder een tegenprestatie (maar goed dat vind ik) maar waar de 1 geld zou willen als beloning word de ander blij van een bos bloemen.... Ik heb het iig niet ingevult :)
Het agenda deel is lekker ruim en overzichtelijk! 
Genoeg plek voor alle afspraken en aantekeningen
Maar het is natuurlijk een KLEUR agenda! Naast heel veel mooie mandala platen staat er naast iedere kleurplaat een mooie text. Een inspirerende quote die altijd wel ergens te maken heeft met kleuren en ontspannen. Ik vind het een geweldige toevoeging en was er blij verrast door.
Sommige kleurplaten staan ook in de enige echte mandala kleurboeken maar ik vind dit alleen maar leuk, het is een ander soort boek en het formaat is anders.... 
Met stift (in mijn geval stabilo 68) drukt het wel door.... Niet "te" maar wel genoeg om het te moeten melden. Ik maak de plaat later wel af. Tot dusver gaat hij zo:
Aan de achterkant zitten er dus rode vlekjes! Maar er zit nooit een kleurplaat achter een kleurplaat en ik vind het dus niet heel erg. Door mijn weekplanning mogen best wat vlekjes zitten!

Uiteindelijk toch even een plaat afgekleurd zodat het resultaat toch even te zien is :) met potlood! Lyra rembrandt polycolor
En ik ben er zeer tevreden over. Potlood kleurt erg fijn in deze agenda :) 

Eindconclusie! 
Toen ik hem in de brochure  zag staan was ik al enthousiast maar nu ik hem ook echt in handen heb gehad en er in gewerkt heb is mijn enthousiasme enkel groter geworden. Hij is mooi, stevig, practisch en .... Had ik al mooi gezegd? 
Ik raad hem dus aan iederere kleurliefhebber aan. 
Nieuwsgierig geworden? Bestel hem snel! Te bestellen op diverse bekende koopsites of bestel hem direct bij de uitgever!

Aangezien melissa mij flink verwend heeft met mooie boeken komt er zeer snel nog een mooi blog aan :) zeg het voort en delen van mijn kleurblogs is natuurlijk altijd toegestaan

Tot snel
Ties
Geen opmerkingen:

Een reactie posten